+36 70 403 60 60 Hétfő-Vasárnap: 0-24 óra
 • Hu

Taxi rendelés: +36 70 403 60 60

Hívj egy taxit Fehérváron!

Taxiszolgáltatásunk már Székesfehérváron is elérhető!

Utazz az Etalon Fehérvár Taxival, és élvezd a legjobb autók kényelmét, a legtapasztaltabb sofőrök biztonságát és a legjobb árakkal járó nyugalmat.


 • Egyszerű foglalási rendszer

  A foglalás az Etalon Taxival egyszerű, mint az 1x1. Felhasználóbarát alkalmazásunk néhány érintéssel segít taxifoglalásban, így minden eddiginél gyorsabban eljuthat oda, ahová kell.

  Online előrendelés leadása.
 • Kényelem

  Az Etalon Taxi autói nemcsak kényelmesek, hanem arról is gondoskodnak, hogy időben eljussunk úti céljukhoz. Élvezze a pihentető utazást minden alkalommal!

 • Takarítson meg pénzt utazás közben

  Az Etalon Taxi Székesfehérvár a legjobb árakat kínálja a városban, anélkül, hogy a minőségben kompromisszumot kellene kötnie. Szerezzen nagyszerű kedvezményeket, és takarítson meg pénzt minden utazásán.

  A taxi viteldíjak megtekintéséhez kattintson ide.

 • Gyorsaság

  Nincs több várakozás a taxira – az Etalon Fehérvár Taxi Székesfehérváron is néhány másodperc alatt összehozza Önt egy közeli autóval. Sofőrjeink gyorsak és megbízhatóak, így Ön pillanatok alatt célba ér!

 • Biztonság

  Biztos lehet benne, hogy hivatásos sofőrjeink épségben eljuttatják úticéljához. 24 órás ügyfélszolgálatot biztosítunk, így bármilyen szállítási igény esetén számíthat ránk.

 • Céges megrendelés esetén a viteldíj akár 10%-át elengedjük.*

  Tapasztalja meg a kiválóságot! Verhetetlen ügyfélszolgálatot biztosítunk, hogy utazása mindig kellemes legyen. Az Etalon Fehérvár Taxi sofőrjei barátságosak és professzionálisak, Székesfehérvár és Velence térségében egyaránt. Készek megtenni az extra kilométereket, hogy könnyed utazást biztosítsanak Önöknek. Részletekért keressen minket telefonon vagy emailben

Fehérvári taxi tarifák!

Székesfehérváron elérhető taxiszolgáltatásaink viteldíjai!

Számos fizetési lehetőséget kínálunk, beleértve a bankkártyát, készpénzt, mobiltárcát, banki átutalást és még sok mást – így egyszerűen és biztonságosan fizetheti az utazást.


Céges megrendelőinknek kedvezményt biztostunk a viteldíjból. További információkért keressen minket telefonon vagy emailben

Budapesti és európai repterekre is vállalunk szállításokat.

Rendeljen taxit esküvőre, fesztiválra, csoportos rendezvényekre, partikra. Nagyobb létszám esetén előzetes egyeztetés szükséges!

fehérvári taxi tarifa

Etalon Taxi Partnerkártya

Miért regisztrálj és miért jó ez a kártya?


Minden utazás után ~10% kedvezményt pontok formájában jóváírunk neked. Regisztrálj még ma!
Ezeket a pontokat később leutazhatod nálunk, illetve különböző kedvezményekre vállthatod be a partnereinknél!
A listánk folyamatosan bővül, az elérhető kedvezmények a weboldalunkra is felkerülnek. Ha te is szeretnél a partnerünk lenni lépj velünk kapcsolatba.

Az Etalon kártya hamarosan digitális formában is megjelenik, így biztos minden utazásnál nálad lesz és nem maradsz le a pontokról!
Most minden regisztráció mellé +200 pontot kapsz ajándékba tőlünk!

Pontgyüjtő kártya

Regisztrálj és szerezz pontokat minden taxi rendeléssel!


etalon taxi kedvezmény kártya

Kártya regisztráció


Fesztiválbarát szolgáltatás!

Indítsa el a bulit az Etalon Taxival,

hogy ne kelljen aggódnia a parkolás vagy a biztonságos hazaérés miatt.


Tisztában vagyunk vele, hogy a fesztiválok különleges események, és néha extra szolgáltatásokat igényelnek. Az Etalon Taxival biztos lehet benne, hogy minden szükséges szolgáltatást biztosítani tudunk, hogy Ön biztonságosan és kényelmesen eljuthasson a fesztiválra és onnan haza.

Szolgáltatásunk az alábbi fesztiválokon elérhető: EFOTT, FEZEN, BalatonSound, B my Lake

Balaton Sound taxirendelés
EFOTT taxi
Fezen taxirendelés
BmyLake taxirendelés