Translation soon....


Úgy érzi, hogy lassú és kényelmetlen a vonat, a távolsági járatú busz? Fél a repüléstől? Nem győzi értékeit szemmel tartani, hogy utazása végéig mindene meglegyen?

Mi olcsó és megbízható megoldást kínálunk Belföldi és Nemzetközi utazása lebonyolításához. Vállalunk reptéri transzfer fuvarozást, továbbá Magyarország, valamint Európa területén gyors, kényelmes, biztonságos háztól-házig szállítását megoldjuk. Egyirányú, vagy retúr, akár több célállomást érintő körutazását lebonyolítjuk.

Velünk bárhová eljuthat, ahová utak vezetnek!

Klímás autóink Önt és még hét családtagját, vagy barátját más közlekedési alternatívához képest versenyképes áron szállítjuk a megjelölt célállomásra. Nincs éjszakai tarifa, nincs felár, nincs lámpánál vagy dugóban számított várakozási díj! Tegyen próbára minket, utazzon velünk! A jelzett bel- és nemzetközi, külföldi transzfer díjszabások árai tartalmazzák maximum 7 utas (személyenként legfeljebb 1 bőrönddel és 1 kisebb útitáskával) történő szállítását, a gépkocsivezető munkadíját, a teljes üzemanyagköltséget, az autó bérleti díját és az autópályadíjakat. A tarifa a tényleges utaslétszámtól független.

Az árak nem tartalmaznak étkezést, szállást, kiegészítő szolgáltatást (pl.: Idegenvezetés, szervezés), ÁFA-t és parkolási díjat, külön fizetendő út, alagút, híd és komp díjakat! A menetdíj minden esetben a kért indulási címtől, az ugyanoda számított visszatérési pontig kerül meghatározásra! Az igényelt uticél kiszámítását minden esetben GPS távolság számítása alapján határozzuk meg. Több kiszállási cím esetén, az indulási ponttól számított legtávolabbi címet alapul véve!

Gépkocsivezetőink Európa-szerte nagy tapasztalattal bíró, évtizedes fővárosi taxis és nemzetközi kamionos múlttal, majd az egész kontinensre kiterjedő rutinnal rendelkeznek.

A kényelemes, komfortos utazást légkondicionálás, tágas utastér, DVD lejátszó teszi lehetővé. Menet közben igény szerinti pihenőkkel tesszük kellemessé az utazást. Nincs sem idő, sem km távolságból adódó korlátozás.Nemzetközi Transfer